Over de workshop

Brandnetels voor de soep, vloerbloesemazijn, meidoornblad door de salade, en pesto van zevenblad.
Je leert tijdens deze workshops hoe je met kruiden uit de natuur heerlijke gerechten kunt maken.
Verras jezelf, je familie of vrienden met unieke, gezonde recepten!

Na deze workshop wordt eten pukken weer natuurlijker dan eten kopen!
Wat gaan we plukken en wanneer?

Zaterdag 10 juni 14:00 – 16:30 uur: vlierbloesem, duizendblad, citroenmelisse
Vrijdag 8 september: bessen en noten


Over de workshopgever

Kruidenkriebels

Ik ben Maja

In 1963 geboren in Helvoirt, aan de rand van het bos. Ik ben groot geworden in de natuur.
Nu woon ik in Beusichem, met man en twee kinderen, in een prachtig rivierenlandschap waar in het voorjaar de fruitbomen uitbundig bloeien. En mijn liefde voor de natuur is alleen maar groter geworden.

Ik ben een kruidenvakvrouw, los mijn dagelijkse klachten op met kruiden en eet uit de natuur.
Ik kan jou meenemen in mijn enthousiasme over kruiden.
Een veilige bedding creëren waarin jij kunt groeien.
Helder voelen zodat ook wellicht dat laagje dieper zichtbaar mag worden.


Ik ben ervan overtuigd dat:
– Als je Moeder Aarde eert, je jezelf eert.
– Leven in het ritme van de natuur ons laat stilstaan, ontluiken, bloeien en loslaten. Zodat we vitaal blijven.
– De natuur de beste plek is om te ontspannen.
– De natuur je… lees verder »

Bekijk meer workshops van deze aanbieder


Over de locatie

Gastvrije, biologische… lees verder »


Reviews over deze workshop