Over de workshop

Foodwriter Meneer Wateetons leert je in één avond hoe je je eigen ‘paté en croute’ maakt, compleet met een mooi versierde korst en van die grappige schoorsteentjes. De workshop wordt gegeven op een prachtige boerderij aan de rand van Amsterdam en de drank, de maaltijd en je eigen paté zijn inbegrepen.

Omdat een paté goed moet afkoelen en een tijdje nodig heeft om op smaak te komen voor je hem aansnijdt neem je hem met duidelijke instructies mee naar huis om daar af te bakken. Met de meegeleverde wegwerpkernthermometer weet je zeker dat je paté perfect gegaard wordt.

De workshop is inclusief maaltijd, drank en je eigen paté natuurlijk.

(Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven, bijvoorbeeld voor een clubje vrienden of vriendinnen, of tijdens een vrijgezellenfeest. Daarvoor gelden andere (lagere) prijzen. Neem voor meer informatie contact op met Meneer Wateetons).


Over de workshopgever

Meneer Wateetons

Foodwriter en workshopleider ‘Meneer Wateetons’ (bekend van zijn boeken over worst maken, roken, fermenteren en stadsjagen) geeft op zijn sfeervolle boerderij aan de rand van Amsterdam humorvolle culinaire workshops waar je ook echt wat van op… lees verder »

Bekijk meer workshops van deze aanbieder


Over de locatie

Een prachtige boerderij-cateraar aan de rand van… lees verder »


Reviews over deze workshop