Over de workshop

Ontdek de puurheid van echte chocolade!

Tijdens de workshop RAW Bonbons werk je met ingredienten waarmee pure chocolade haar naam eer aan doet. Samen met SIS bakery ga je een heerlijk doosje vol RAW bonbons maken. RAW bonbons zijn gemaakt van chocolade, waarvan de bonen niet verhit zijn boven de 48 graden. Hierdoor zijn alle voedingsmiddelen en anti-oxidanten van de cacao optimaal behouden.

Smul lekker tijdens en na de workshop want er is chocolade genoeg!

Sisbakery is een biologische bakkerij en patisserie gerund door 5 zussen. Met hun passie voor koken en voorliefde voor ambacht maken zij alle producten met veel liefde klaar.

RAW is lekker en verantwoord snoepen!


Over de workshopgever

Sisbakery

Met de zussen van SisBakery leer je hoe je met diverse ingrediënten en verschillende technieken heerlijke gerechten en patisserie maken. Bij Sisbakery kan dat! Onze speciaal voor jullie geselecteerde workshops en reizen zijn namelijk echte culinaire ontdekkingstochten.

Sisbakery wordt gerund door 5 zussen. Met hun passie voor bakken en voorliefde voor ambacht maken zij alle producten met veel liefde klaar. Met de workshops brengen ze je in aanraking met verschillende keukens. Er is namelijk niets mooiers dan van elkaar te leren door samen te koken en te proeven. Want koken is een universele taal, die spreekt… lees verder »

Bekijk meer workshops van deze aanbieder


Over de locatie

Sisbakery heeft een gezellige winkel aan de Willem van Noortstraat 180 in Utrecht. Daar ben je van harte welkom met vrienden, familie of collega’s… lees verder »


Reviews over deze workshop