Over de workshop

We maken drie verschillende soorten sushi: de gewone (maki) rol, de binnenstebuiten (uru maki) rol en nigiri (handgevormd).

Iedereen kan zelf de ingrediënten kiezen die hij of zij lekker vindt. Alle deelnemers maken een gewone rol, een binnenstebuiten rol en nigiri. Als iedereen dit één keer gedaan heeft kunnen de overgebleven ingrediënten en tijd gebruikt worden om zelf nog eens te experimenteren. Iedereen maakt dus uiteindelijk minimaal twee of drie rollen en een x aantal nigiri.

Na het bereiden van de sushi gaan we gezellig aan tafel en geniet iedereen van een kopje soep en wordt uiteraard de zelfgemaakte sushi gegeten. Met als afsluiter een heerlijk dessert.


Over de workshopgever

Young Workshops

Mensen verbinden met elkaar, daar word ik blij van. In de keuken, met recepten aan de slag, taken verdelen en daarna aan tafel om te genieten van lekker eten. Elkaar op een andere manier leren kennen. Communicatie is waar het om draait, verbaal en non verbaal. Niet alleen voeding is belangrijk voor ons lichaam...ook ontspanning en plezier… lees verder »

Bekijk meer workshops van deze aanbieder


Over de locatie

Prachtige, Middeleeuwse werfkelder in het centrum van Utrecht. Voorheen een Amstel brouwerij en nu omgetoverd tot kookstudio. Tien minuten van het centraal… lees verder »


Reviews over deze workshop

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.