Over de workshop

Onze kookworkshops laten zien dat gezond eten ook lekker is. Je leert verschillende soorten tapas bereiden (geïnspireerd door de Spaanse tapas) en op borden presenteren (foodstyling). Je kookt in tweetallen en werkt samen aan een recept. Je gaat na het koken in groepsverband van alle hapjes genieten. We koken zonder gluten en zuivel, met biologisch vlees/gevogelte/vis en serveren goede wijnen, sappen en sluiten af met een verantwoord dessert.


Over de workshopgever

Young Workshops

Mensen verbinden met elkaar, daar word ik blij van. In de keuken, met recepten aan de slag, taken verdelen en daarna aan tafel om te genieten van lekker eten. Elkaar op een andere manier leren kennen. Communicatie is waar het om draait, verbaal en non verbaal. Niet alleen voeding is belangrijk voor ons lichaam...ook ontspanning en plezier… lees verder »

Bekijk meer workshops van deze aanbieder


Over de locatie

Prachtige, Middeleeuwse werfkelder in het centrum van Utrecht. Voorheen een Amstel brouwerij en nu omgetoverd tot kookstudio. Tien minuten van het centraal… lees verder »


Reviews over deze workshop

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.