Over de workshop

Sinds december 2012 geeft Meneer Wateetons maandelijks de razend populaire workshops worst maken in een sfeervolle boerderij net buiten Amsterdam. Zelf leren worst maken op de boerderij, kan het mooier? Een worstworkshop is ook een origineel cadeau voor iemand die van lekker eten en koken houdt!

Tijdens de workshop leer je, uiteraard onder het genot van de hapjes en drankjes van Boergondineren, allereerst de theorie van het maken van worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je je die ingrediënten en wat voor grappige dingen kun je doen met darmen. Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk met het bereiden van een aantal verse worstvarianten die we uiteraard vervolgens ook opeten met de heerlijke bijgerechten en wijnen van Boergondineren. Je krijgen een boekje mee met daarin alle recepten. Na afloop van deze workshop heb je genoeg kennis om voortaan zelf je eigen worsten te draaien.

(Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven, bijvoorbeeld voor een clubje vrienden of vriendinnen, of tijdens een vrijgezellenfeest. Daarvoor gelden andere (lagere) prijzen. Neem voor meer informatie contact op met Meneer Wateetons).

Er is ook een apart workshop droge worst maken. Zie elders op deze site.


Over de workshopgever

Meneer Wateetons

Foodwriter en workshopleider ‘Meneer Wateetons’ (bekend van zijn boeken over worst maken, roken, fermenteren en stadsjagen) geeft op zijn sfeervolle boerderij aan de rand van Amsterdam humorvolle culinaire workshops waar je ook echt wat van op… lees verder »

Bekijk meer workshops van deze aanbieder


Over de locatie

Een prachtige boerderij-cateraar aan de rand van… lees verder »


Reviews over deze workshop